+31610937030 jussi@jussimegens.nl

Mijn portfolio

Recent werk 

Bekijk hieronder mijn laatste creaties. Ik showcase mijn laatste werk om je een idee te geven van de mogelijkheden. Zit wat jij zoekt er niet bij? Neem contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

CREATIES
DIE IK AL HEB MOGEN MAKEN

” Enorm tevreden over Jussi Megens en het resultaat dat ze leverde rondom mijn website www.impaqt-zorg.nl. 
Ik kijk terug op een heerlijke samenwerking en mooi creatief proces. Jussi beschikt over de vaardigheid enorm goed aan te sluiten bij de voorliggende wensen en geeft duidelijk haar mening en feedback. Last but not least, het hele traject verliep perfect volgens planning en afspraak.
Dank je wel topper!”

Pieter van Heugten

Impaqt-Zorg.nl

Voor een nieuw evenementen concept in het Westerpark, zocht ik vanuit Bar Kantoor met drie andere ondernemingen (Brouwerij Troost, het Ketelhuis en het Westergasterras) een partij die de social media kant op kon pakken. Via via zijn we bij Jussi uitgekomen. Met gelijk een goeie klik en gezonde energie hebben we gezamelijk in het jaar 2019 de eerste editie van Koningsnacht op de Westergas opgezet. Het snelle schakelen, haar eigen inbreng en juist gebruik van de tone of voice online heeft voor een fijne samenwerking gezorgd en een erg succesvolle eerste editie!

Babs van Houten

Bar Kantoor, Amsterdam

Jussi heeft mijn website van een nieuwe look voorzien en helemaal opnieuw gebouwd waar ik heel erg blij mee ben! De website is voorzien van verschillende nieuwe functies die direct hun vruchten afwerpen. Jussi werkt erg professioneel, reageert snel en verwerkt je feedback vrijwel direct wat erg prettig is. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn nieuwe website, dus ook zeker complimenten voor Jussi! Dankjewel voor de prettige samenwerking!

Willemien van Egmond

Retreat Yourself

Zullen we samen mooie dingen maken? 
zeg Hallo!

Heb je ideëen, vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen.