+31610937030 jussi@jussimegens.nl

over Jussi

Hoi, ik ben Jussi Megens, Holandès i nascut a,,nl,fins i tot viatjant des del nostre camper,,nl,Tant l'assessorament com l'executiu,,nl,Veure el meu,,nl 1986. Des 7 jaar als zelfstandige werkzaam in de media. In 2014 verhuisde ik, na een bewogen tijd, met mijn man naar Ibiza. Sindsdien werk ik locatie onafhankelijk en op allerlei plekken in Europa. In 2018 was dat reizend in een camper door Europa, inmiddels weer met vaste basis in Nederland.

Als webdesigner met een brede achtergrond in zowel grafische vormgeving als tekst, en met uitgebreide kennnis van social media en SEO voor je websites en producten, ben ik all-round en een specialist op het gebied van (Online) media. Zowel in advies als uitvoerend.

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag snel schakelt. Een opdracht stel ik nooit uit en geef ik uiterste prioriteit.

Ik ben een geboren creator, ik heb oog voor detail, werk snel en weet wat hot is en wat not! Als afgestudeerd online media manager weet ik als geen ander wat werkt en waar je op moet letten. Mijn kracht zit hem in het totaalplaatje. Ik heb niet alleen verstand van tekst, maar ook van vormgeving, social media, webdesign, fotografie en communicatie.

Met mijn actuele kennis en oog voor detail en vormgeving zorg ik dat jouw business binnen no-time weer mee kan draaien in de snel en steeds veranderende markt. Wil je advies? Ben je het spoor bijster als het gaat om social media, je website of gafische uitingen? Dan voorzie ik je graag van een consult.

Kortgezegd; ik ben een enorme media addict. Ben ik niet aan het werk voor mijn klanten, dan wel vind je mij bloggend over onze reis, onze instagram en stories actief volgooiend met de mooiste foto’s die ik zelf maak of struindend over het internet naar nieuws en updates.

Of je nou opzoek bent naar de juiste social media strategie, een nieuw logo of andere grafische uiting, fotografie van je product, ruimte of voor je personal branding, een pakkende webtekst of nieuwe website? Ik help je graag. Van concept tot uitvoering, van advies tot aanpak!

Meer weten over mijn werk en prestaties? Bekijk mijn CV de LinkedIn profiel.

Op mij kan je bouwen. Ik denk mee, ben pro-actief en prettig om mee te werken. Vraag maar aan mijn voorgaande opdrachtgevers!

Laten we samenwerken
Digues hola!

Vul onderstaand contact formulier in en ik neem spoedig contact met je op.