+31610937030 jussi@jussimegens.nl

over Jussi

Hoi, ik ben Jussi Megens, Dutch and born in 1986. Since 7 jaar als zelfstandige werkzaam in de media. In 2014 verhuisde ik, na een bewogen tijd, met mijn man naar Ibiza. Sindsdien werk ik locatie onafhankelijk en op allerlei plekken in Europa. In 2018 was traveling in a camper through Europe, now back with permanent base in Netherlands.

Als webdesigner met een brede achtergrond in zowel grafische vormgeving als tekst, en met uitgebreide kennnis van social media en SEO voor je websites en producten, ben ik all-round en een specialist op het gebied van (Online) media. Both advice as executive.

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag snel schakelt. Een opdracht stel ik nooit uit en geef ik uiterste prioriteit.

Ik ben een geboren creator, ik heb oog voor detail, werk snel en weet wat hot is en wat not! Als afgestudeerd online media manager weet ik als geen ander wat werkt en waar je op moet letten. Mijn kracht zit hem in het totaalplaatje. Ik heb niet alleen verstand van tekst, maar ook van vormgeving, social media, webdesign, fotografie en communicatie.

Met mijn actuele kennis en oog voor detail en vormgeving zorg ik dat jouw business binnen no-time weer mee kan draaien in de snel en steeds veranderende markt. Wil je advies? Ben je het spoor bijster als het gaat om social media, je website of gafische uitingen? Dan voorzie ik je graag van een consult.

Kortgezegd; ik ben een enorme media addict. Ben ik niet aan het werk voor mijn klanten, dan wel vind je mij bloggend over onze reis, onze instagram en stories actief volgooiend met de mooiste foto’s die ik zelf maak of struindend over het internet naar nieuws en updates.

Of je nou opzoek bent naar de juiste social media strategie, een nieuw logo of andere grafische uiting, photography of your product, space or for your personal branding, web text or a catchy new website? Ik help je graag. Van concept tot uitvoering, van advies tot aanpak!

Meer weten over mijn werk en prestaties? View my CV of LinkedIn profiel.

can you build me. I think it, am proactive and pleasant to work with. Ask my previous clients!

Let's work together
say hello!

Please fill out the contact form and I'll contact you soon.