+31610937030 jussi@jussimegens.nl

sobre Jussi

Hoi, ik ben Jussi Megens, Nederlandse en geboren in 1986. Desde 7 jaar als zelfstandige werkzaam in de media. In 2014 verhuisde ik, na een bewogen tijd, met mijn man naar Ibiza. Sindsdien werk ik locatie onafhankelijk en op allerlei plekken in Europa. In 2018 fue viajar en una caravana por Europa, ahora de nuevo con una base permanente en los Países Bajos.

Als webdesigner met een brede achtergrond in zowel grafische vormgeving als tekst, en met uitgebreide kennnis van social media en SEO voor je websites en producten, ben ik all-round en een specialist op het gebied van (Online) media. Tanto en asesoramiento como ejecutivo.

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag snel schakelt. Een opdracht stel ik nooit uit en geef ik uiterste prioriteit.

Ik ben een geboren creator, ik heb oog voor detail, werk snel en weet wat hot is en wat not! Als afgestudeerd online media manager weet ik als geen ander wat werkt en waar je op moet letten. Mijn kracht zit hem in het totaalplaatje. Ik heb niet alleen verstand van tekst, maar ook van vormgeving, medios de comunicación social, webdesign, fotografie en communicatie.

Met mijn actuele kennis en oog voor detail en vormgeving zorg ik dat jouw business binnen no-time weer mee kan draaien in de snel en steeds veranderende markt. Wil je advies? Ben je het spoor bijster als het gaat om social media, je website of gafische uitingen? Dan voorzie ik je graag van een consult.

Kortgezegd; ik ben een enorme media addict. Ben ik niet aan het werk voor mijn klanten, dan wel vind je mij bloggend over onze reis, onze instagram en stories actief volgooiend met de mooiste foto’s die ik zelf maak of struindend over het internet naar nieuws en updates.

Of je nou opzoek bent naar de juiste social media strategie, een nieuw logo of andere grafische uiting, fotografía de su producto, espacio o para su marca personal, un texto web pegadizo o un nuevo sitio web? Ik help je graag. Van concept tot uitvoering, van advies tot aanpak!

Meer weten over mijn werk en prestaties? Bekijk mijn CV de LinkedIn profiel.

Puedes confiar en mi. Pienso a lo largo, Soy proactivo y agradable para trabajar. Solo pregunta a mis clientes anteriores!

Vamos a trabajar juntos
saludar!

Complete el formulario de contacto a continuación y me pondré en contacto con usted a la brevedad.