+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Jussi’s

Favorieten

Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten? Tools, programma’s, systemen etc? Ik ben affiliate van diverse partijen waarmee ik al jaren samenwerk en die ik steevast adviseer aan mijn klanten.   

Tools

Webshop - Plug & pay

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai een effectieve betaalpagina’s voor je website. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en conversietechnieken. Plug&Pay bevat tevens een ingebouwd affiliate marketing systeem.

Online community - Huddle

Het nummer 1 e-learning programma van Nederland en Belgie.

Met de Huddle Software maak je in een handomdraai je eigen ledensite met community en e-learning. Dit is het programma voor jouw eigen online cursus.

Webshop - Kennis.shop

Verkoop jouw evenement, consult, dienst, cursus in minder dan 10 minuten. Met kennis.shop maak je eenvoudig betaalpagina’s. Het verschil met Plug & pay? Ze zijn nieuw en nog startend, maar je betaalt eenmalig ipv maandelijks en ze luisteren goed naar de wensen van hun community. De klant! Hoe meer mensen Kennis.shop gebruiken, des te meer handige functies ze kunnen ontwikkelen. Het beste is dat je bij ons geen extra geld moet uitgeven aan plug-ins of vastzit aan een duur abonnement.

Nieuwsbrieven - Mailblue

Visuele e-mailmarketing CRM software die jouw business helpt groeien 😄 Met MailBlue verstuur & automatiseer je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien!

Hosting & domeinen - Chemicloud

Één plek voor je domeinen én hosting. Ik werk al jaren met chemicloud. Ze bieden top service, lage prijzen en helpen ook met het migreren en trouble shooting. Hun klantenservice is 24/7 bereikbaar via chat en ze reageren altijd binnen 1 minuut. Not kidding!

Wordpress Theme - Divi

Ik werk al jaren met het Divi theme! Dit is echt een heel fijn drag en drop wordpress thema waarmee je alle kanten op kan als je je eigen website gaat maken in wordpresss. Divi heeft 100-en lay-outs en veel geintegreerde plugins voor bijv email optin, contactformulieren en social media buttons.

Heb je een vraag of opmerking?
zeg Hallo!

Heb je ideëen, vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen.