+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Gisteren had ik het voorrecht om namens DaWanda en mijn eigen blog de lancering bij te wonen van Goodie Goodness. Een uniek concept waarbij je maandelijks een verrassingsbox ontvangt met unieke en handgemaakte producten van een geselecteerde designer.

Een cadeautje voor jezelf of voor een ander en een feestje om uit te pakken. In de Goodie Goodness box zitten maandelijks 2 tot 5 bijzondere, handgemaakte producten van een ontwerper. Speciaal geselecteerd en met zorg ingepakt. Bij deze een blik in de box, zodat je een idee krijgt!

In elke box een kaartje met uitleg over de ontwerper en de producten in de box. Deze eerste box is gevuld met mooie producten van Vivid Please, een creatief duo uit Engeland. We worden verrast met een viertal potloden, broche van hout, you’re so my type kaart die je rechtop kan zetten en een make & do kladblok voor alles dat je niet moet vergeten.

Naast prachtige producten, was er ook tijd voor een babbel en snabbel. Met heerlijke taartjes en macarons van Heeerlijk.