+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Afgelopen maand namen wij afscheid van de Randstad en verbleven wij in het midden van het land bij mijn vader. Het leek mij dan ook toepasselijk mijn vader mee te nemen als bedankje voor een uitgebreide lunch bij Voorproefje. Ben je in de omgeving? Ga er dan vooral eens kijken en geniet van deze originele hotspot in het land van Maas en Waal.  

voorproefje-restaurant-hotspot-review-eten-dineren-lunchen-jussimegens.nl-blog-interieur-lunch-spektakel-beleving

Voorproefje is een restaurant waar je terecht kan voor lunch, diner en koffie met taart. Het is geen gewone plek, maar één waar veel aandacht wordt geschonken aan de beleving. Een totale beleving van smaken, kleuren, texturen en opmaak. Ik wordt hier helemaal enthousiast van. We bestelde er de lunch beleving. Een complete lunch met soepje, warme snack, broodjes, vleeswaren, verschillende bijzondere kazen, dips en salades, garnituur en meer. En dat allemaal op bijzondere wijze gepresenteerd op een stellage. Inclusief kruiden die je zelf van het plantje knipt, room uit een pipet voor op je soep enz.

voorproefje-restaurant-hotspot-review-eten-dineren-lunchen-jussimegens.nl-blog-interieur-lunch-beleving

Kortom; een echte hotspot op een plek waar je het niet verwacht. Bovendien wordt er zoveel mogelijk gewerkt met verse en BIO producten en dat proef je! Mocht je ooit in de omgeving zijn, dan is dit het omrijden meer dan waard.

voorproefje-restaurant-hotspot-review-eten-dineren-lunchen-jussimegens.nl-blog-interieur-lunch-beleving-genieten