+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Ik zei het al op Facebook. Ik ben er weer, ga weer aan het bloggen. Ik schaam me een beetje dat het zo stil was hier, al heb ik hele goede reden. Jurgen en ik zijn namelijk troste papa en mama geworden van een dochtertje! Geboren op 05-11-2015, onze lieve Lola Maria. En zo heeft de titel van deze blogpost ineens een dubbele lading.

We moesten wennen aan elkaar, aan onze nieuwe rol als ouders en waren ondertussen ook nog eens heel druk met verhuizen. Ons huis in Jesus hebben we (8 dagen na Lola’s geboorte) verruild voor een enorm huis in San Carlos. Een huis waar al onze dromen werkelijkheid zouden kunnen worden. Oh ja… en we hadden heel veel lieve kraamvisite, vierden de feestdagen met z’n drieen en zijn druk bezig een bedrijf op te zetten. Kortom; we hebben heus niet stil gezeten.

En toch kriebelde het weer. Ik ging aan de slag met een website voor vrienden (zie Ibiza.bliss.info) en werd daar zo blij van dat ik dacht; dat bloggen moet ik weer gaan oppakken. Ook kwam ik in een totaal nieuwe wereld terecht door het moederschap. De wereld van nieuwe leuke (kinder)merken, borstvoeding, natuurlijke ouderschap, laten huilen ja of nee, Ibiza met kinderen en nog veel meer. Dus ik ga weer bloggen, ook over baby’s, hippe kindermerken waar ik blij van word en Ibiza met Kids. Genoeg (te veel) om over te schrijven dus. En dat ga ik doen. Schrijven!

Niet elke dag en misschien niet eens elke week, maar met een zekere regelmaat en het lijkt me heerlijk als je eens komt spieken hoe me dat afgaat 😉

Tot zover weer, liefs uit Ibiza!