+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

hotspot-Ibiza-can-guimo-restaurant-lunch-ontbijt-heerlijk-eerlijk-gezond-healthy-breakfast

Op zoek naar lekker, eerlijk en gezond eten op Ibiza? Dan ben je bij Can Guimo aan het juiste adres. Een (h)eerlijke hotspot met dagverse producten, originele gerechten en gezonde sappen. 

Je zou het bijna missen, want hotspot Can Guimo zit aan de drukke weg tussen Eivissa (de hoofdstad van Ibiza) en San Joan. Nog voor San Lorenzo vind je aan de rechterkant het kleine restaurantje met ernaast de lokale tabakshop die tevens dienst doet als postkantoor(tje). Neem plaats aan een van de kleine tafeltjes buiten, op het plaatsje aan zijkant of binnen als je wat minder last van het verkeer wil hebben.

De menukaart biedt van alles en nog wat. Net wat voorradig is en binnen het seizoen valt. Grote belegde boterhammen (tostada’s) met zalm of mozzarella, wisselende quiches, salades met quinoa, kip of pompoen, grote bocadillo’s (broodjes) en natuurlijk verse eigengemaakte taartjes. Om je vingers bij af te likken. Leuk aan dit zaakje zijn de lieve mensen, de fijne eenvoudige inrichting en het feit dat er allerlei nationaliteiten komen. Zonder poespas. En… het is er heel betaalbaar. Gaan dus!

Adres: carretera San Juan km14, Ibiza, Islas Baleares, Spain +34 971 32 51 16

hotspot-Ibiza-can-guimo-restaurant-lunch-ontbijt-heerlijk-eerlijk-gezond-healthy-breakfast-travel

hotspot-Ibiza-can-guimo-restaurant-lunch-ontbijt-heerlijk-eerlijk-gezond-healthy-breakfast-travel-sandwich-eten

hotspot-Ibiza-can-guimo-restaurant-lunch-ontbijt-heerlijk-eerlijk-gezond-healthy-breakfast-travel-sandwich

Liefs uit Ibiza!