+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Op het fijne, lange zandstrand van Cala Tarida, vind je het high-end strandtent Cotton Beach Club. Met het compleet witte interieur, zoals de naam al doet vermoeden, is dit een hemels plekje voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een verkoelend drankje. 

Het interieur van Cotton Beach Club is spierwit, stijlvol en dat in combinatie met het adembenemende uitzicht op het heldere water van Cala Tarida maakt je bezoek aan Cotton Beach Club eentje om van te houden. De sushi schijnt hier uitstekend te zijn. Wij gingen voor een heerlijke quinoa salade en de enorme homemade Angus burger. Na de lunch zochten we een plekje op het terras in de zon, omringt door dikke witte kussen. Voor een dag in januari, was het er aangenaam toeven uit de wind en in de zon.

In de zomer is ook het enorme dakterras geopend en kun je ook op het strand op een bedje genieten van de lounge vibes, de vlotte bediening en het luxe gevoel dat daarmee gepaard gaat. In de zomer kan het flink druk worden op dit strand, niet zo gek gezien het kristalheldere water en het witte zandstrand.

Cotton Beach Club is de hele winter in de weekenden geopend en in de zomer alle dagen!

cotton-beach-club-strand-strandtent-beachclub-ibiza-wit-dinner-lunch-view-cala-tarida-platja

cotton-beach-club-strand-strandtent-beachclub-ibiza-wit-dinner-lunch-view-cala-tarida-platja-salads

cotton-beach-club-strand-strandtent-beachclub-ibiza-wit-dinner-lunch-view-cala-tarida-platja-salads-design

cotton-beach-club-strand-strandtent-beachclub-ibiza-wit-dinner-lunch-view-cala-tarida-platja-salads-design-cala-tarida

cotton-beach-club-strand-strandtent-beachclub-ibiza-wit-dinner-lunch-view-cala-tarida-platja-salads-sushi