+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

De beste hotspots van Ibiza, ze komen allemaal voorbij op mijn blog. In de blog over onze huwelijksreis liet ik je al kort kennismaken met deze; Sluiz! De conceptstore van het eiland voor al je hebbedingen, (woon)accessoires, een kleine selectie Hollandse producten, design items en kleding! Kijk je mee? 

Sluiz is een begrip op het eiland. De enorme loods, op de weg naar Santa Gertrudis, is favoriet bij Nederlandse toeristen en residenten van het eiland. Nederlandse eigenaren Hans en Yvonne selecteren zelf de mooiste producten in binnen-en buiteland. En dat is te zien! Bij Sluiz vind je voor ieder wat wils, van wit en romantisch, tot kleurrijk en design, sloophout. Het is er allemaal.

Naast de enorme interieurcollectie is er meer, namelijk kleding. Van de mooiste merken en met unieke ontwerpen. Oh en ben je moe van al dat shoppen? Dan kun je uitrusten in het cafe. Waar ze koffie, taartjes en lunch serveren. Extra leuk; er worden allerlei evenementen georganiseerd. De locatie leent zich daar uitstekend voor en dus is er vaak op zondag live muziek, is er Food Factory in samenwerking met Ibiza365nl.nl en het enige echte wijn tasting festival van het eiland samen met Vino&Co. Bij Sluiz is altijd wat te doen!

Vind je de kleding bij Sluiz te duur? Dan is er nog de Sluiz Outlet. Deze kleine vestiging vind je op de weg naar San Joseph aan de rechterkant.

Kun je niet wachten tot je bezoek aan Ibiza? Sluiz heeft ook een webshop!

SLUIZ. ST. GERTRUDIS
Rd. Ibiza – San Miguel km4
Open van 10.00 tot 20.00 uur en vanaf juni tot 22.00 uur!

Hotspot Sluiz - the biggest conceptstore of Ibiza

Hotspot Sluiz - the biggest conceptstore of Ibiza

Hotspot Sluiz - the biggest conceptstore of Ibiza