+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Oké, het heeft even geduurd en het was wat stil op mijn blog. Het had allemaal te maken met twee bezoekjes (waarvan 1 ongepland) aan Nederland en mijn blog die werd gehackt! Maar hee, ik ben er weer. 

Ons Spaanse leven

Wel ben ik erachter gekomen dat met de zomer in aantocht en de vele bezoekjes die we verwachten, het lastig wordt om twee keer per week te blijven bloggen. Ik wil ook niet dat het een verplichting wordt. En ik dus met tegenzin moet gaan bloggen. Ik heb nog zoveel te delen, maar wil het graag blijven doen als ik daar zin in heb. Naast veel familie en vrienden die op bezoek komen, hebben we steeds meer sociale contacten en zelfs hier en daar wat werk.

We vermaken ons nog steeds kostelijk. De zomer lijkt inmiddels aangebroken, het is wat minder koud in huis en dus behaaglijker rondwandelen op blote voetjes. De eerste vierkante meter moestuin is aangelegd en we hebben vier bakken met kruiden die al volop doorkomen. We gingen een dag echt naar het strand, inclusief bikini en aten de eerste BBQ en paella in de tuin. Ook staat sinds deze week ons zwembad! Yes, ongegeneerd plonzen als het te heet wordt! We maken ons klaar voor een warme zomer en natuurlijk neem ik je de komende weken weer mee naar de leukste plekjes van het eiland.

Liefs uit Ibiza

Benieuwd naar oude updates waarin ik je vertel over onze emigratie naar en ons leven op Ibiza? Lees ze de Quote of the week blogposts!

ps; Ik schrijf tegenwoordig om de twee weken een restaurant recensie voor Ibiza365nl.nl. Deze lees je allemaal hier. Enjoy!