+31610937030 jussi@jussimegens.nl
Deze post wordt gesponsord door Greetz.nl

Me encanta la palabra escrita. Ik print postpapier, hang posters met quotes aan de muur, recoger postales, maak to-do lijstjes en groot fan van stationary. Y aunque obviamente estoy encontrar muchos en línea e incluso mi trabajo han hecho, vind ik niets leuker dan een kaartje krijgen per post. Een echt kaartje, op de deurmat. En die verzend ik via Greetz.

Kaartje sturen via greetz.nl

Een persoonlijke boodschap is zo geschreven en verzonden. En sommige weken kan ik wel tien personen bedenken die een kaartje verdienen of kunnen gebruiken. Maar sinds wij in Spanje wonen is het verzenden ervan toch wat minder makkelijk gebleken. De post doet er soms wel 14 dagen over en dat terwijl ik juist de snelheid van de boodschap zo leuk is.

Steeds vaker maak ik daarom gebruik van Greetz.nl. Hier kan ik online kiezen uit de leukste kaartjes en deze de volgende dag nog laten bezorgen. Voor een verjaardag, Nacimiento o simplemente cuando pienso en alguien. Y encontramos desde el nacimiento de Lola enviarlo abuelos bastante divertido y tarjeta de la foto grande abuelas con una foto de su. Gekke tekst of afbeelding erbij. Inlijsten en klaar. Iedereen blij.

Verstuur jij wel eens een kaartje en naar wie dan?

Cariños de Ibiza!