+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Flavourites is de website voor leuke webshop adresjes. Ze verzamelen de leukste adressen op het gebied van wonen, mode en kinder webshops. En omdat het nog leuker is om de spulletjes ook echt te voelen, te ruiken en te ervaren, organiseert Flavourites jaarlijks een live event. Daar kunnen de leukste webshops zich in het echt presenteren.

 

Voor Alles Brocante nam ik een kijkje bij Flavourites Live, dat bij ‘De Overkant’ in Amsterdam wordt gehouden en geeft je wat tips. Voor diegene die geinspireerd zijn geraakt, Flavourites live is nog tot en met 20 november. Als brocante liefhebber kun je vooral even een kijkje nemen bij de volgende adressen:  

Lola Viola’s >
Lola Viola staat bekend om haar kitchkastjes, prachtige bonte exemplaren die ze zelf opknapt en een echte eigen uitstraling geeft. Zo heeft ze kastjes voor geboorte, verjaardag, doop, maar ook gewone voor in de keuken of de badkamer. Maar, wel helemaal in Lola Viola stijl. Sinds kort heeft ze ook een brocante afdeling op haar webshop.  

Onshus >
Onshus is onderverdeel in inhus, kidshus en winterhus. Alles voor je huis dus. Prachtige kussen, kastjes, linnen en textiel en natuurlijk ideaal om cadeau te doen. En speciaal voor de winter leuks om in de boom te hangen.
 
Niji Saman >
Op zoek naar een bijzonder cadeau? De schatkisten van Niji Saman zijn de perfecte plek om al je moois in op te bergen. Voor de kids, maar zeker ook voor jou. Maak hem zo persoonlijk als je zelf wil. Kies de bekleding, de inhoud en al het andere moois dat je erbij krijgt.  

Club geluk >
De naam zegt het al, Club geluk, deze webshop heeft alles voor een fijner en gelukkiger huishouden. Een gelukkige woonkamer, een gelukkige eetkamer en natuurlijk een gelukkige keuken. Leuke en originele accessoires, om gelukkig van te worden.  

Feels Right >
Feels Right is een unieke webshop. Tenminste, dat zeggen ze zelf. En ze hebben niet gelogen. Deze webshop heeft unieke, eigentijdse, toch landelijke woonaccessoires. En het leuke is dat er elke maand nieuwe vondsten bijkomen.  

De Hooijbergh >
Wonen in landelijke stijl, dat is het motto van De Hooijbergh. Ze hebben prachtige brocante deurknopjes, kaarsen en kapstokken, speigels en potten, vazen en linnengoed. Genoeg keus dus voor diegene die van de landelijke brocante stijl houdt.  

De Oude Speelkamer > 
Een webshop vol herinneringen en jeugdsentiment. Dat is De Oude speelkamer. Oude poëzieplaatjes, gehaakte slofjes, puzzels en kaarten. In deze webshop waan je je even helemaal in het verleden.  

HuisraadIdee >
Op de KreaDoe beurs kwamen we ze ook al tegen, maar zeker niet minder origineel. Huisraad idee. Het draait helemaal om het concept van Saskia; oude meubels een nieuw leven en nieuwe uitstraling geven door ze te beplakken met oud inpakpapier. Kijk maar snel hoe.  

Zus en Zomer >
Begonnen met een uitgebreide collectie handdoeken onder de naam zus en zomer, maar inmiddels veel meer dan dat. Ze hebben een grote collectie, van handdoeken tot tafelkleden. En dat past prima in een brocante interieur.

Nog meer leuke shops en inspiratie vind je natuurlijk tijdens Flavourites Live. Geen tijd, dan breng je gewoon een bezoek aan de leuke webshops. Kijk daarvoor op Flavourites.

Extra informatie en het programma vind je op Flavouriteslive.nl