+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

De weken staan bol van wooninspiratie. Oktober is dan ook woonmaand. Ik ging naar Elle’s Inside Design en de Woonbeurs. En van 22 tot 30 oktober is ook nog Dutch design week in Eindhoven. Iets wat ik absoluut niet wil missen. 

Dit is wat mij inspireerde op het gebied van kleurrijk wonen.  

Kleurrijk zitten
Ik kon er niet om heen, de kleurrijke bank Mah jong van Roche Bobois. Prachtig, speels en op te bouwen uit verschillende delen. Je kunt het zo kleurrijk en speels maken als je zelf wilt. Misschien iets te heftig voor in mijn eigen interieur, maar mooi om naar te kijken. En om vrolijk van te worden.  

Kleurrijk spelen
Kinderen kunnen in bad gebiologeerd spelen met lege shampoo flessen. Daarop bedacht Floris Hovers de flessenboot. Als bouwpakket te koop en binnen handomdraai om te toveren in een echt jacht of zeilschip. 

ZachtaardigPrachtige, zachte stoffen, met stoere meubels en veelkleurig glas. Dat is de collectie van Aleksandra Gaca. Ik viel als een blok voor de slumber poef.

Romantisch huis
Helemaal mijn stijl en boordevol wooninspiratie vond ik het ariadne at Home huis op de woonbeurs. Parels in huis, dat was de inspiratie voor de makers van ariadne at Home. En helemaal in het teken van het tienjarige bestaan. En dus werd het een stadse, verfijnde woning. Met pastel en poederkleuren en hier en daar een fel accent.