+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Een tijd geleden liet ik je mijn droomhuis op Ibiza zien. Heb jij ook altijd al gedroomd van een eigen huis… Helemaal zelf gebouwd, naar jouw wensen en voorkeuren? Omdat ik heel erg hou van interieur en alles wat daar mee te maken heeft, werd ik benaderd door de Eigen Huis Beurs voor een toffe winactie. En daar zeg ik geen nee tegen. Lees je mee?

EIGENHUIS-Logo01-01

Van vrijdag 20 tot zondag 22 maart 2015 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs Eigen Huis plaats. Een inspirerende beurs voor een ieder die zich wil oriënteren op woongebied. En dan met name gericht op de (ver)bouw van je ideale woning! Ga je samenwonen of wil je groter wonen? Dan is deze beurs de plek voor alle informatie, inspiratie, bouwen, verbouwen ervan. Maar je vind hier ook meer over de inrichting van je woning en tuin! Kortom het totaalconcept om je droomhuis te realiseren komt hier aan bod.

Zoals je weet ben ik net verhuisd. Niet binnen Nederland, maar naar Ibiza Spanje. Super spannend. En nu we een ‘echt grote mensen huis’ hebben breekt ook de tijd van inrichten aan. Zowel binnen als buiten, want we hebben een tuin. Hoe leuk is dat. Deze beurs was een leuke geweest om inspiratie op te doen, maar helaas ben ik niet in Nederland. Maar jij wel! Dus ga je een kijkje voor me nemen?

Ik mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven!
Wat moet je doen? Volg mijn pagina op Facebook: facebook.com/jussimegens.nl en laat in een reactie achter waarvoor jij de beurs Eigen Huis zou willen bezoeken. Ik kijk uit naar jullie reacties.

De winnaars zijn:
Eveliene Groeneveld
Ge Geursten
Mariko
Robin van Deelen
Margot Venema

Disclaimer:
Reageren kan tot 23 februari 2015. Daarna zal ik de winnaars kiezen. Deze ontvangen z.s.m. bericht. Let op: het invullen van je e-mailadres in het reactieveld is verplicht. Op dit adres zal de winnaar ook de toegangskaarten ontvangen.

Meer informatie over de Beurs? Kijk op realiseerjedroomhuis.nl.

eigen-huis-beurs-utrecht-vrijkaarten-mailenwin-winactie-interieur-bouwen-verbouwen-inrichten

Credits: Elle Decoration UK