+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Jussa’s

Favorieten

Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten? Boeken, speelgoed, natuurlijke verzorging, locaties, etc. Op deze plek vind je ze allemaal overzichtelijk op een rij. Klik op je favoriet om ook aan te schaffen! 

Ps: deze pagina wordt regelmatig ge-update met nieuwe favo’s 😉 

Mijn favorieten op een rij

Wild Deodorant

Wat een heerlijk merk… de deodorant van Wild is 100% natuurlijk, komt in een stalen case (herbruikbaar) en je koopt navulling in de geur naar keuze. Kies voor een start pakket met een case naar kleur en favoriete geuren. en bestel daarna alleen nog de navulling! Mijn favoriete geuren? Fresh cotton & Sea Salt en Vanilla & Cococnut.

Je kan een abonnement afsluiten om maandelijks (of minder vaak) je voorraad deo aan te vullen! Zo zit je nooit zonder.

Door mijn link te gebruiken of Jussi Megens te noemen bij check out krijg je 50% korting op je eerste bestelling!

Estrid scheermesjes

Een beetje hetzelfde principe als de Wild deodorant. Je koopt een scheermes in kleur naar keuze + losse mesjes en hoeft later enkel nog de mesjes te bestellen. Scheert je benen zijde-zacht, voelt stevig en solide en de mesjes bevatten een creme die ervoor zorgt dat het moeiteloos over je benen glijdt.

Ook voor Estrid geldt; je kan een abonnement afsluiten om maandelijks (of minder vaak) je voorraadje aan te vullen! Zo zit je nooit zonder.

Door mijn link te gebruiken  check out krijg je maarliefst 70% korting op je eerste bestelling!

Interactief Pop It Spel

Lola is er helemaal verzot op. De normale pop it was ze snel op uitgekeken, maar dit ding staat voor uren speelplezier. Er zitten diverse games op en het heeft verschillende levels. Je dient de pop-it bolletjes in te drukken waar de lampjes gaan branden. Het apparaatje heeft geluid en licht en kost vele malen minder dan een spelcomputer 😉 

Goed om te ontprikkelen, garantie voor uren vermaak. Bijvoorbeeld tijdens lange autoritten of vakanties! 

Heb je een vraag of opmerking?
zeg Hallo!

Heb je ideëen, vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen.