+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Je kent het wel, je telefoon staat boordevol. Je bent regelmatig in de weer met je camera en maakt back-ups van al die bijzondere foto’s. Maar ze blijven vaak digitaal en dat vind ik eigenlijk super jammer. Een echte foto in handen hebben, als album, groot afgedrukt of bijvoorbeeld een tof fotocadeau is zooo anders.

Hoewel we steevast na elk kalenderjaar een jaaralbum maken, is het daar dit jaar (uh die van 2015 dus) nog niet van gekomen. Een baby en een bedrijf nemen nou eenmaal veel tijd in beslag. Ook de rede waarom het hier zo stil is (Sorry. Daar baal ik echt van, geloof me). Maar vol goede moed ben ik nu dan toch echt begonnen en heb ik lijstje gemaakt van fotocadeaus die ik ga bestellen bij Webprint

JenPhotographyLola&Jussi_9

Credits: Jennifer Arndt Photography

Nu we een baby hebben vind ik dat al helemaal belangrijk want jeetje de tijd vliegt. Lola is deze week gewoon alweer 9 maanden. Een bijzondere leeftijd, want ze zat 9 maanden ín mijn buik en is er nu dus ook alweer 9 maanden uit. Ik kan het bijna niet bevatten en heb daarom enorm de drang dit alles vast te willen leggen. Nooit meer te willen vergeten en dit gevoel voor altijd vast te houden.

Van Webprint mag ik wat mooie dingen uitzoeken en omdat hun webshop echt vanalles bevat op fotogebied kun je het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van album tot muismat met foto en van fotoafdruk op hout tot tuinposter met je eigen foto. Van behang tot kalender en van telefoonhoesjes met foto. Kortom; keus genoeg.

JenPhotographyLola&Jussi_33

Credits: Jennifer Arndt Photography

Ik bedacht daarom dat het me bijzonder leek een fotoshoot te laten maken van deze periode. En van deze shoot een blijvende herinnering te maken door een mooie grote afdruk te bestellen. En dus gingen we als familie maar weer eens op de kiek 🙂

Ook merken we het grote nadeel aan wonen op Ibiza. Welke dan? Hoor ik je denken. Nou, nu we Lola zien opgroeien en beseffen hoe bijzonder dat is, missen we familie extra. Er zijn zoveel momenten die ik met ze wil delen en ik zou willen dat Lola haar familie veel beter zou (her)kennen dan ze nu doet. En daarom ben ik ook van plan een album te maken speciaal voor haar. Met daarin foto’s van haar opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes. Dan kunnen we namen gaan oefenen en gezichten gaan herkennen. Zodat als we in de winter in Nederland zijn, zij ze herkent en misschien zelfs bij naam kan noemen..

En dus ga ik de komende weken (uh maanden misschien wel) aan de slag met een jaaralbum, een grote afdruk (1 foto of collage) voor in een mooie lijst en een familiealbum met foto’s van iedereen in Nederland die we moeten missen.

Wat voor fotocadeaus van jouw kindje en de babytijd heb je als herinnering?