+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl
In het septembernummer van Eigen huis & Interieur 2011 staat deze prachtige reportage in pastel en fluor. Pastel geeft een rustig en zacht effect, wat extra versterkt wordt door de aaibare stoffen. Gecombineerd met fluoriserende tinten zorgt dit voor een opvallend extraatje.

Fluor is fel, pastel is zacht. Samen zijn ze als een snoepje zo lekker, zoet maar fris en smakelijk voor oog en interieur.

Gebruik de kleuren niet voor kleine accenten, maar werk met color blocks. Dus knallen met kleur. Drukke dessins verdwijnen naar de achtergrond en grote vlakken krijgen weer de overhand. Maak daarbij gebruik van opvallende texturen, zoals wol, vilt en grof gebreiden stoffen en je hebt een ideale combinatie.

De reportage heeft nog veel meer mooie beelden. Wil jij weten waar de producten verkocht worden? Kijk dan hier. Of bestel direct het septembernummer van Eigen Huis & Interieur.

Deze kleuren bij jou thuis?
Geïnspireerd geraakt door deze fotoreportage en wil je ook fluor en neon kleuren in je interieur? Ga dan aan de slag met onderstaand kleurenpalet.

De kleuren van links naar rechts:
1. Vual – Ijmcolours
2. Flexa mengcollectie
3. Flexa strak in de lak
4. Flexa mengcollectie
5. Flexa strak in de lak

Dit artikel is ook geplaatst op Kleurinspiratie.