+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Het leek me leuk om een top vijf best gelezen blogposts te plaatsen. Allereerst omdat ik er zelf enorm nieuwsgierig naar ben, maar ook zodat jullie eens kunnen spieken tussen de meest gelezen artikelen op mijn site. Nieuwsgierig? Ik tel af van vijf naar één. Lees mee!

top-vijf-best-gelezen-blogposts-ibiza-persoonlijk-emigreren-personal-populaire-blogs-meest

5. Quote of the week – 41
Op nummer vijf staat de eerste blogpost vanaf Ibiza, een week na aankomst. Hoe we proberen te wennen aan het Spaanse ritme van Siesta’s en laat eten en dat we genieten van het mooie weer op Ibiza in oktober. Lees meer. 

4. Quote of the week 46 – Casa Mimosa
Na vijf weken zoeken was het zover. We vonden een huis! En wat voor een. Op een heel andere lokatie dan gepland, midden in een dorp in plaats van op het platte land. Maar wel met gewenste tuin, buitenruimte en autentieke details. Benieuwd? Lees meer over Casa Mimosa, ons huis op Ibiza.

3. Wij gaan verhuizen naar Ibiza
En in het midden van de lijst, vlak na het lanceren van mijn nieuwe website, kwam deze blogpost. Met het nieuws over onze verhuizing. We gaan emigreren naar Ibiza! En wel 24 comments, wauw! Je mag best weten dat ik reacties echt super leuk vind om te krijgen. Benieuwd waarom en wat we hier gaan doen? Lees het verder in deze post.

2. Quote of the week – 43
Een update na 20 dagen op Ibiza. In deze blog vertel ik meer over het leven tot dan toe op het eiland. Onze huizenjacht, het bezoek dat we kregen van twee nichtjes, hoe we het eiland verkennen en dat we nieuwe vrienden maken. Lees meer.

1. 4 jaar geleden
Meer gelezen dan mijn eigen homepage, het verhaal over Jurgens ongeluk dat ik op 6 september plaatste, 4 jaar later. En ja, eigenlijk wist ik dat ook wel. Niet in eerste instantie omdat het indrukwekkend is en heftig was, maar ook omdat lezers nou eenmaal smullen van echte, persoonlijke verhalen. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier.

Conclusie van deze top 5? Persoonlijke verhalen, updates over ons leven. Die doen het het best. En dat is ook best begrijpelijk. Al had ik wel gedacht dat de hotspots van Ibiza ook een plekje zouden krijgen in deze top 5. Wie weet in 2015?

Wat vind jij het ‘leukst’ of meest interessant om te lezen? En mis je nog iets op mijn blog of ben je ergens nieuwsgierig naar? Ik hoor het graag van je. Laat een reactie achter in de comments.