+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Jep, wij wonen in het buitenland. Toch vonden we het leuk om onze familie en vrienden traditioneel op de hoogte te brengen van de geboorte van Lola. Met een per post verstuurd geboortekaartje. En omdat ik een specifiek ontwerp in mijn hoofd had, maakte ik een eigen ontwerp geboortekaartje! Kijk je mee?

Toen wij eenmaal wisten dat er een klein meisje in mijn buik groeide, ben ik gaan brainstormen. Kleuren, vormen, lettertypes, sfeer etc. Al snel kwamen we op het idee van een flamingo. Het lievelingsdier van mijn nichtje Jolie in een van mijn favoriete kleuren en je kan ook nog eens Flamingo’s spotten op de zoutvlaktes van Ibiza. Driedubbel raak dus. Ik wilde een internationaal ontwerp, dat in alle ‘talen’ te begrijpen was. Vandaar ook een Engelse quote, erop. Geen gedichtje, gewoon 1 mooie zin. Gecombineerd met verschillende lettertypes en het opvallende formaat 10×21 cm vind ik het een uniek geboortekaartje geworden, ik ben er dan ook super blij mee. Oh ja en het is gedrukt op speciaal natuur papier, met grove structuur.

Pssst, ik vind dit zo leuk om te doen dat ik ook geboortekaartje, trouwuitnodigingen (ik maakte onze eigen trouwuitnodiging ook 2,5 jaar geleden, kijk maar eens hier) en andere ontwerpen in opdracht maak! Ik denk graag met je mee 🙂

Lola’s geboortekaartje:

lola-geboortekaartje-eigen-ontwerp-proefdruk