+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Naif babyproductenVandaag een blogje over dit geweldige product. Niets lekkerder dan de geur van je eigen baby, toch? Sinds ik voor Lola de producten van Naïf gebruik, kan ik al helemaal niet meer stoppen mijn neus achter haar oortjes te stoppen, omdat ze zo lekker ruikt. En extra bonuspunten want ook nog eens natuurlijk en dus gezond voor je kindje. 

Nooit eerder was de drang gezonde keuzes te maken zo groot als nu. Eerst met een baby in mijn buik en nu daarbuiten wil(de) ik voor Lola het liefst alleen natuurlijke producten. Zo draagt ze wasbare luiers, krijgt ze nauwelijks zuivel (op moedermelk na), geen suiker en we verschonen haar met waterwipes billendoekjes. En qua babyproducten gebruik ik daarom alles van Naïf Care. Inmiddels op ons plankje (en al meerdere tubes opgemaakt) de douchegel, shampoo, milky bath oil, diaper cream (die we door de wasbare luiers eigenlijk nauwelijks nodig hebbem nog zo’n voordeel), bodylotion en zonnebrand!

Naif Care is het product van een jong Nederlands bedrijf, twee jonge (toen aanstaande) vaders die weigerden hun baby’s in aanraking te laten komen met de schadelijke stoffen die babyverzorging bevat. Zij startte een zoektocht naar het juiste product, maar kwamen er al gauw achter dat dit zo makkelijk nog niet was. Een fijn, lekker ruikend product, met natuurlijke ingrediënten die goed is voor het tere huidje van je baby. En dus zat er maar 1 ding op, deze zelf op de markt brengen.  De Naïf huidproducten bevatten geen minerale olies, parabenen, sls en sles, essentiële olies. Naïf kopen? Het is verkrijgbaar in hun webshop en bij de Etos, of koop het makkelijk online bij Bol.com.

Twijfel je nog? Vraag een sample aan (kost €5 maar deze krijg je als korting terug bij een volgende aankoop) en ruik/gebruik zelf maar!

Deze producten gebruiken wij het meeste: