+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Oh, het is alweer veel te lang geleden. Ik heb mijn stage bij Sanoma media afgerond, maar heb het geluk dat ik nog 1 dag in de week mij bezig mag houden met www.allesbrocante.nl. Die vandaag een hoogte punt van 100.000 bezoekers bereikte!!! Helemaal trots.

Daarnaast ben ik begonnen met afstuderen. Allereerst zou ik dit zelfstandig gaan doen, maar ik ben benaderd door een bedrijf om met hun een heel leuk magazine mee op te zetten. Precies wat ik wilde voor mijn scriptie, maar nu voor het echie! Zo gaaf, deze kans!

Wat het wordt en hoe het eruit komt te zien is allemaal nog een verrassing/geheim! Maar dat het leuk is kan ik jullie met zekerheid vertellen!

In de kerstvakantie heb ik overigens ook niet stil gezeten! Hieruit haalde ik mijn inspiratie en rustmomentjes. Ik kocht Mollie Makes, de allereerste uitgave van LIS magazine, bezocht de website van het blad vol prachtige illustraties ‘ Uppercase‘ en ik kocht een fijn boek om me te helpen tijdens het afstuderen (Handboek Tijdschrift). Ken je ze al?