+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Super leuk, ik werd genomineerd voor de Liebster Award. Een award, die de kleinere of beginnende blogger onder de aandacht brengt. En deze in de picture brengt met een aantal vragen. Vervolgens ga ik andere bloggers nomineren en ze bestoken met mijn eigen vragen. 

liebster-award-vragen

Ik werd genomineerd door Diana, van Eiland-meisje.nl. Diana gaat binnenkort emigreren naar Curacao, dus volgens mij hebben we wat gemeen 🙂 Ze stelde me de volgende vragen:

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Voor mij is bloggen voornamelijk een manier om alles wat ik tegen kom, waar ik blij van wordt te delen met anderen. Mooie plekjes, fijne winkels, goede restaurants en creatieve initiatieven. Soms weet ik gewoon niet waar ik naar toe moet met dat volle hoofd en daarom ben ik gaan bloggen. Het leukste vind ik dan ook het totaal plaatje creëren. Nadenken over tekst, beeld en vormgeving en vervolgens mijn berichten verspreiden zodat ze gelezen worden.

Hoe lang blog je al?
Ik blog al ruim 6 jaar, maar met tussenpauzes. Het begon allemaal bij een blogspot blog, op verschillende url’s en sinds augustus blog ik actief op mijn eigen wwww.jussimegens.nl.

Zou je willen bloggen als je fulltime baan?
Nou en of! Bloggen en social media zijn mijn grote passies. Toen ik bij DaWanda als Social Media manager aan de slag mocht werd dan ook een droom werkelijkheid. Bloggen over DIY en creativiteit en dit delen op social media.. en dat betaald! Wauw!

Heb je je zomer vakantie al geboekt? Zo ja waarheen?
Nee en ik denk ook niet dat we dit jaar op vakantie gaan. Want zoals de meeste weten zijn we net verhuisd naar Ibiza. Een zomer op het eiland lijkt me dan ook geweldig. En het wordt onze eerste. Al denk ik wel dat we 1 of 2 dagen naar Formentera gaan om de rust te zoeken. Geen straf toch? En wie weet kunnen we een bezoekje brengen aan Mallorca, nu we toch zo dichtbij zitten. Bovendien krijgen we veel visite, dus dat voelt vast helemaal als vakantie!

Formentera vanaf het (bijna) hoogste punt op het eiland

Ga je liever in de zomer of in de winter op vakantie?
Maakt me eigenlijk niet uit, zolang de bestemming maar zonnig is. Dus in de winter prima, maar niet naar de sneeuw of kou. Ik heb een hekel aan kou. Vorig jaar winter gingen we naar Azië en dat zou ik zo weer doen, met de feestdagen op een tropische bestemming vind ik echt top!

Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?
Ik denk, ik denk… Gili Trawagan in de buurt van Bali? Of misschien toch de stranden van Cambodia of op 30 meter hoogte in een boomhut in Laos de zon onder zien gaan tijdens het douchen in de open lucht? Of toch de wijngaarden van Stellenbosch in Zuid-Afrika? Je hoort het al, ik ben slecht in kiezen. Altijd al geweest.

Als je nog maar naar 1 land op vakantie zou mogen, welk land zou dat zijn?
Nederland, om al mijn lieve familie en vrienden te knuffelen natuurlijk!

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Uitslapen, uitgebreid ontbijten, vervolgens lekker douchen en klaarmaken. Een nieuwe stad bezoeken en uitgebreid rondstruinen (liefs langs tweedehands winkeltjes), lekker lang lunchen liefst in een binnentuin in de zon en vervolgens eind van de middag richting huis. Samen heerlijk koken en met een boek of goede film op de bank/buiten op het terras. Oh en de kaarsjes aan! Ja, zoiets!

Wat zou je doen als je een miljoen euro wint?
Een huis kopen op Ibiza, waar iedereen kan komen logeren. We een een Bed&Breakfast kunnen beginnen en een vliegende start kunnen maken op het eiland.

Wat durf je niet, maar zou je eigenlijk wel willen?
Parachutspringen… ik ben een beetje bang op grote hoogtes, maar zou dit nog graag eens doen.

Wat is je lievelingseten?
Dit is een moeilijke. Daarvoor verwijs ik je graag door naar de I love Food tag, waar ik je alles vertel over mijn (gekke) eetgewoonten en favoriete gerechten!

Ik nomineer:
Muy Bien blog
Eat Share Love
Soyz-Blog
Life, My Style
Bohemian Dreams

Mijn 11 vragen voor de genomineerden van de Liebster award:
1. Waarom blog je?
2. Waarover blog je?
3. Wat inspireert je tot nieuwe blogposts?
4. Als je naar een eiland moest verhuizen, welk eiland zou je kiezen?
5. Welke landen wil je graag nog eens bezoeken?
6. Als je een kleur zou zijn, welke kleur zou je dan zijn?
7. Dilemma; de hele dag nagesynchroniseerd worden in het Duits of de hele dag een draaiorgel achter je aan als je naar buiten gaat?
8. Wat is je droombaan?
9. Wat zou je doen met een miljoen?
10.Waar kan je jou ‘s nachts voor wakker maken?
11. Als je een blogger mag noemen die je het meest inspireert, wie is dat dan?