+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Ons huisje in Haarlem wordt al steeds leger, we leven tussen de dozen en bijna elke dag wordt er wel een hoekje of laatje opgeruimd. Waarom? Omdat wij gaan verhuizen naar Ibiza! 

jussimegens.nl_ibiza_verhuizen

Credits: Jussimegens.nl

Al op dag twee van onze huwelijksreis sprak ik voorzichtig de woorden uit:’hier zou ik wel kunnen wonen’. Niet wetende dat het een half jaar later besloten en beklonken zou zijn. Wij gaan verhuizen naar Ibiza! Het eiland heeft ons zo verrast. De sfeer die er hangt is magisch, de natuur wonderschoon en het gevoel van vrijheid overheerst. Buitenleven, een moestuin, koken en eten in de tuin, tevreden zijn met minder. Dat is allebei waar we naar verlangen.  Het leek te mooi om waar te zijn en ik kon me dan ook niet voorstellen dat het een optie was.

Maar vanaf die tweede dag was het zaadje geplant. Niet omdat we ongelukkig zijn in Haarlem, maar omdat het avontuur lonkt. De gunstige effecten van de zon, buitenleven, meer ruimte kunnen hebben om te wonen en nog belangrijker Jurgens’ gezondheid hebben de doorslag gegeven.

jussimegens.nl_ibiza_formentera_beach

Credits: Jussimegens.nl

Super spannend ook hoor en af en toe zie ik alleen maar doemscenario’s. Waar gaan we van rondkomen en wat is er vooral voor mij qua werk te vinden? Wekenlang dokterde Jurgen alles uit, met betrekking tot zijn uitkering, belastingen, ons huis en werk voor mij. En toen eenmaal duidelijk werd dat een en ander gunstig uitviel en kosten als zorgverzekering en belastingen veel lager liggen in Spanje besloten we samen ervoor te gaan.

Ons avontuur start vanaf eind september, na een maandje logeren en op de centen letten bij papa gaan wij met een auto vol richting Denia. Vanwaar we de oversteek maken naar Ibiza per boot. De eerste maanden hebben we een prachtig huisje in Siësta, vlakbij Santa Eullaria. Met heerlijk tuintje, gelegen tussen de pijnbomen. Vanaf het eiland gaan we opzoek naar een vastere verblijfplaats.. Ik ben zo benieuwd waar we belanden…

Tot zover voor nu!