+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Één veelzijdige professional 

Die al jouw creatieve behoeften vervult

Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe website, webteksten, een marketingcommunicatieplan, logo, brochure, social media (advies), pakkende teksten, nieuwsbrief ondersteuning of andere (online) mediavraagstukken, ik sta voor je klaar.

Met mijn expertise en ervaring help ik je bij al jouw creatieve uitdagingen en zorg ik ervoor dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht naar je doelgroep.

Met mijn diverse vaardigheden kan ik jou op verschillende gebieden ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van mijn skills. Ik bied mijn diensten aan in verschillende pakketten. Als je twijfelt welk pakket het beste past bij jouw bedrijf en vraagstuk, of als je verschillende diensten wilt combineren, help ik je graag met advies en kan ik indien nodig een pakket op maat samenstellen.

Let op: Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Samen kunnen we bekijken welke pakketten en combinaties het meest geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften. Ik sta klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan het succes van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie en advies.

Webdesign

Een unieke website laten maken voor jouw bedrijf?

Al meer dan 12 jaar bouw ik websites speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Denk aan coaches, therapeuten, psychologen en fotografen. Ik heb ervaring met het creëren van websites voor diverse branches. Mijn websites worden allemaal ontwikkeld met WordPress en vaak met het Divi-thema, omdat dit een geweldige combinatie is waarmee alles mogelijk is.

Of je nu een eenvoudige one-pager, een uitgebreide website met meerdere pagina’s, een blogwebsite, een portfolio-site of een webshop wilt, ik kan het allemaal met liefde voor je bouwen. Als vrouwelijke webdesigner, die specifiek werkt voor vrouwelijke ondernemers, hebben we meteen een verbinding. Ik begrijp mijn klanten snel en kan communiceren zonder gebruik te maken van ingewikkelde ICT-taal.

Ben je benieuwd naar hoe een samenwerking eruit kan zien? Neem een kijkje bij Webdesign voor meer informatie.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Logo & Branding design

Logo

Jouw logo is van groot belang voor de uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf. Samen kunnen we werken aan een ontwerp dat perfect bij jou past.

Het logo ontwerppakket omvat:

 • Een kennismakings- en introductiegesprek van minimaal 30 minuten.
 • Ik ga aan de slag en presenteer je drie logo’s.
 • Op basis van jouw feedback werk ik aan één definitief ontwerp.
 • Het logo wordt geleverd in PNG en JPG formaat.
 • Indien nodig wordt het logo in zowel lichte als donkere kleurstelling aangeleverd.
 • Het logo wordt geoptimaliseerd voor gebruik op social media.

Vanaf €499 kun je al jouw unieke logo laten ontwerpen. Dit pakket biedt jou de mogelijkheid om een professioneel en op maat gemaakt logo te verkrijgen, dat de identiteit van je bedrijf perfect weerspiegelt.

Laten we samen aan de slag gaan met het creëren van een logo dat indruk maakt en jouw bedrijf onderscheidt.

Brand identity

Samen gaan we op zoek naar jouw brand identity, een huisstijl die perfect aansluit bij jouw bedrijf, product of dienst, en je klanten!

Het brand identity pakket omvat:

 • Logo ontwerp, zoals beschreven in het logo pakket.
 • Een stijl moodboard dat de gewenste uitstraling en sfeer van jouw merk weergeeft.
 • Een kleurenpalet dat perfect past bij jouw brand identity.
 • Een lettertype concept dat de juiste toon en stijl overbrengt.

Dit complete brand identity pakket is beschikbaar vanaf €750. Met dit pakket kun je een sterke en consistente visuele identiteit creëren die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan om jouw brand identity te ontwikkelen. Ik help je graag om een krachtige en herkenbare uitstraling voor jouw bedrijf te realiseren.

Grafisch ontwerp

Ik ben gepassioneerd in het ontwerpen en realiseren van diverse grafische uitingen. Ik bied met liefde mijn expertise aan voor:

– Visitekaartjes
– Professionele CV’s
– Vormgeving van werkboeken
– Flyers
– Brochures
– Agenda’s en dagboeken
– Magazines

Mijn ontwerpen worden met zorg en precisie gemaakt in de Adobe-programma’s. Als je de voorkeur geeft aan ontwerpen in Canva, die je later zelf kunt bewerken, dan is dat ook mogelijk!

Mijn tarief bedraagt €75 per uur. Afhankelijk van wat je wil laten ontwerpen kan ik een vaste prijs op maat maken.
Met mijn creatieve vaardigheden en professionele aanpak zorg ik ervoor dat jouw grafische uitingen opvallen en indruk maken.

Zullen we jouw visuele communicatie naar een hoger niveau tillen? 

Nieuwsbrieven
op maat

Wil je jouw klanten op een effectieve manier informeren, betrekken en behouden? Nieuwsbrieven zijn het antwoord! Door het bedenken, maken, vormgeven en schrijven van nieuwsbrieven kunnen we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit is waarom het de moeite waard is en welke voordelen het biedt:

 1. Directe communicatie: Communiceer rechtstreeks met je klanten. Bereik hun inbox en creëer een persoonlijke band.
 2. Klantenbinding: Bied waardevolle inhoud aan, zoals boeiende artikelen, product- of dienstenupdates en exclusieve inhoud. Houd je klanten betrokken en versterk je relatie.
 3. Op maat gemaakt: Ik creër nieuwsbrieven die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Met aantrekkelijk ontwerp en boeiende inhoud zorgen we ervoor dat je nieuwsbrieven opvallen.
 4. Verhoogde conversie: Voeg strategische call-to-actions toe en stimuleer actie. Vergroot de betrokkenheid en verbeter je conversieratio.
 5. Meetbare resultaten: Krijg inzicht in statistieken en analysegegevens. Meet het succes van je nieuwsbriefcampagnes en optimaliseer je strategie.

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe op maat gemaakte nieuwsbrieven jouw succes kunnen vergroten!

  Copywriting & Content

  Wil je de groei van je bedrijf stimuleren? Goede en regelmatige content en sterke copywriting is de sleutel! Als ervaren blogger en copywriter kan ik je helpen om jouw brand story te vertellen, klanten aan je te binden en betrouwbaarheid te creëren. Hier zijn de voordelen van mijn diensten:

  Webtekstredactie: Ik help je bij het redigeren of schrijven van je webteksten, zodat ze foutloos, overtuigend en aantrekkelijk zijn. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en trekt meer potentiële klanten aan.

  Contentcreatie: Samen met jou creëer ik waardevolle content, zoals, blogs, nieuwsbrieven, social media posts, artikelen en meer. Deze inhoud versterkt je merk, vergroot je online zichtbaarheid en betrekt je doelgroep.

  Diverse platforms: Ik ben bekend met verschillende platforms en kan content leveren die geschikt is voor jouw specifieke kanalen. Of het nu gaat om je website, blog, sociale media of nieuwsbrieven, ik zorg ervoor dat je boodschap effectief overkomt.

  Wil je de kracht van waardevolle content en sterke copywriting benutten? Neem vandaag nog contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf groeit en succesvol wordt!

  Strippenkaart

  Heb je behoefte aan een kleine aanpassing aan je website? Wil je een extra dienst toevoegen of een nieuwe variant van je logo laten maken? Soms is een volledig pakket niet nodig en heb je gewoon een kleine klus die je door mij wilt laten uitvoeren. Dat kan gemakkelijk met een strippenkaart. Je neemt minimaal 5 uur af, betaalt deze vooruit en ik werk aan een project voor jou. Met de strippenkaart kun je uren inzetten voor webdesign, vormgeving, content, eindredactie, social media en meer. De bestede uren worden nauwkeurig bijgehouden en ruimschoots gecommuniceerd, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer de uren bijna op zijn.

  Vanaf €350

  Marketing & Communicatie

  Ben je bij het zien van deze pakketten geneigd te denken: “Leuk, maar heb ik dit allemaal nodig?” Dat begrijp ik volledig. Als marketingcommunicatie specialist, beschik ik over een breed scala aan vaardigheden om jouw bedrijf online en offline op de kaart te zetten. Of je nu hulp nodig hebt bij webdesign, social media, grafische vormgeving, nieuwsbrieven, content, SEO, of het meedenken over jou business uitingen en mogelijkheden, ik sta voor je klaar.

  Als een soort Virtual Assistant (VA), bied ik ondersteuning op maat, maar dan zonder me bezig te houden met e-mail- en agenda beheer. Met mijn expertise en ervaring kunnen we samenwerken voor een vast aantal uren per week of maand, afhankelijk van jouw behoeften. Mijn doel is om jouw marketingcommunicatie naar een hoger niveau te tillen, terwijl jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

  Laten we een persoonlijk gesprek plannen, waarin we kunnen kijken of het klikt (vind ik heel belangrijk) en om bespreken hoe ik het beste aan jouw specifieke hulpvraag kan voldoen. Samen bepalen we de ideale aanpak om jouw bedrijf te laten groeien. Mijn uurtarief is €75.

  Llaat mij je helpen met effectieve marketingcommunicatie. Neem nu contact met me op en ontdek hoe ik jouw online en offline aanwezigheid kan versterken, terwijl jij je kunt concentreren waar jij goed in bent en blij van wordt.

  Zullen we samen mooie dingen maken? 
  zeg Hallo!

  Heb je ideëen, vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen.