+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Afgelopen week was ik voor mijn werk in Berlijn. Doordeweeks moest ik gewoon hard aan de slag, maar ik heb er twee dagen aan vast geplakt en zo hadden we toch nog een (kort) weekend Berlijn!
Op zaterdag hebben we voornamelijk de leuke, hippe wijk Prenzlauer Berg ontdekt! Een echte aanrader, waar op zaterdag een super gezellige markt staat. Sowieso viel me op dat de Berliners echte bourgondiers zijn. Veel vers en lekker eten, goede taarten en helemaal in-to Bio!

Bij deze een aantal plekjes die ik erg leuk vond!

MUJI:
De Japanse interieur winkel MUJI trok gelijk mijn aandacht. Eenvoudig, natuurlijke kleuren en materialen en daarnaast helemaal niet duur. Ik kon zo de hele inboedel meenemen. Zij het niet dat ik alleen handbagage had 🙁 Ze hebben prachtige stationary, keukenspul en reisattributen!

POMERANZA:
Een winkeltje waar ik Nederland ook vaker binnen zou lopen. Bij Pomeranza, ook Prenzlauer Berg, hebben ze van alles wat. Leuke dingen voor kids, originele cadeautjes, bordjes, schaaltjes, boeken en ander moois. Tevens aangesloten koffiebar!

JEAN ET LILI:
De lieflijke winkel Jean et Lile deed mij een beetje denken aan de Nederlandse winkel Waar. Maar, met iets meer kleur! Alles is er prachtig gedecoreerd en we kochten er het gastenboek voor onze bruiloft! De winkel die wij bezochten zit nog net in het puntje van de wijk Mitte, maar er zijn drie vestigingen!