+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Wie gezond en eerlijk wil eten is op Ibiza aan het juiste adres. Ook hier is een trend in gang gezet en op diverse plekken op het eiland kun je terecht voor gezond, vegetarisch, vegan en/of organic en biologisch eten. Passion Café Ibiza is de trendsetter op dit gebied en is met drie locaties goed vertegenwoordigd op Ibiza.

Zie je door de bomen (restaurants) het bos niet meer?  Dan is Passion Cafe een goede en gezonde keuze op Ibiza. De uitgebreide kaart bevat juices, smoothies, ontbijtjes, salades, sandwiches, soepen, hoofdgerechten, speciale koffie en thee en taartjes. Uiteraard allemaal met een gezonde inslag. Zo is er ook een complete vegan kaart, dus ook wanneer je bepaalde dieet voorschriften hebt, heb je hier keus genoeg. Maar de kaart biedt ook gezonde burgers en homemade friet met knoflook, dus manlief kan gewoon mee 🙂

Wat ik heerlijk vind aan Passion is de creatieve en gezonde vibe. De inrichting is speels met opbeurende quotes, kistjes en verse groenten en fruit, er is een counter met gezonde snacks en op diverse plekken staan producten uitgestald die te koop zijn. Dit is dus ook de plek voor je homemade granola, kokoswater, superfoods en meer. Oh…en ze hebben een heel fijn gratis magazine om mee naar huis te nemen en een Passion blog met gezonde recepten. Wat mij betreft een top combi en zo bieden ze inspiratie en verbinding met klanten. Enig minpunt vind ik de prijs van de smoothies en gezonde juices. Deze kosten al snel €8,- voor een flinke jar en dat vind ik behoorlijk aan de prijs.

Passion Cafe vind je op vier locaties, namelijk in de haven van Ibiza-stad, in Playa den Bossa en in Santa Eularia. De laatste locatie is in Bfit Ibiza sports club. Enjoy!

Healthy cafe Passion op Ibiza

Passion Cafe magazine!

Passion-cafe-ibiza-healthy-hotspot-raw-vegan-vega-cafe-gezond-eten-spain-marina-playa-den-bossa-santa-eularia

Healthy cafe Passion op Ibiza