+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Leuk nieuws! Vanaf heden werk ik samen met de super lieve dames en organisatie van Soulfood life. In 2015 organiseren zij drie maal een Soulfood week op Ibiza. En ik mag met ze samenwerken! 

Een vakantie naar Ibiza is natuurlijk geweldig en staat bij velen op het verlanglijstje. Extra bijzonder is het als deze volledig in het teken staat van jezelf! Tijdens Soulfood week ga je gedurende vijf dagen op zoek naar je zelf en ontdek je waar je talenten en passie ligt. Dit doe je door dagelijkse yoga/meditatie sessies, de goede zorg voor jezelf met gezonde voeding en uitgebreide Soulsessies. Uiteraard onder begeleiding van getrainde coaches en in kleine groepen.

Er is natuurlijk ook voldoende tijd voor ontspanning. Zo is er tweemaal een excursie naar de highlights van het eiland inclusief diner en op de andere middagen kan je zelf op ontdekking op het mooie Ibiza. Kortom; een Soulfood week is een cadeau voor jezelf!

Zelf zal ik in mei Soulfood week ervaren. Uiteraard zal ik over mijn bevindingen bloggen. Al twijfel ik er niet aan dat dit een speciale week zal worden!

Nieuwsgierig geworden?
De komende data wordt er een Soulfood week op Ibiza georganiseerd:
13 t/m 18 mei 2015
10 t/m 15 juni Soul Food II 2015 (een vervolgweek voor eerdere deelnemers)
9 t/m 14 september 2015

Extra informatie:
Voor meer informatie kijk op www.soulfoodweek.com of mail naar info@soulfoodweek.com met al je vragen. Voor een impressie van Soulfood week 2013 bekijk dan het prachtige Soulfood Magazine, gemaakt door en met foto’s van Lotte Manou