+31610937030 jussi@jussimegens.nl

reviews

Benieuwd wat anderen van de samenwerking met mij vinden? Lees ze hieronder! 

Aanbevelingen & reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen. Hieronder een aantal reviews van klanten en opdrachtgevers. 

Mijn opdracht voor Jussi was om mijn 20 jaar oude website te vernieuwen zonder hem aan te passen. Modern en toegankelijk te maken met behoud van kleur en stijl. Kortom een geheel vernieuwde uitstraling te creëren met dezelfde inhoud. Dit is haar fantastisch gelukt, ze begreep meteen dat voor mijn vakmanschap eenvoud en esthetiek de kernwoorden zijn. Zij heeft dit prachtig vertaald in kleur en vlakverdeling.

Saskia Schouten

Vioolbouwer

- Webdesign en logo ontwerp- 

Heerlijk om met Jussi samen te werken. Ze heeft snel in de gaten wat je belangrijk vindt en denkt graag met je mee. Ze is professioneel, schakelt makkelijk en heeft binnen no time allerlei oplossingen bedacht. Ook wanneer je zelf geen verstand hebt van de techniek weet ze je er op een simpele wijze toch in mee te nemen. Jussi bedankt voor al je hulp (en geduld!) tot nu toe. Ik raad iedereen aan om met je te gaan werken en je weet; ik kom zeker bij je terug voor updates en leuke nieuwe projecten! 

Anke

Business Proof , Oprichter

- Webdesign en logo ontwerp- 

Enorm tevreden over Jussi Megens en het resultaat dat ze leverde rondom mijn website www.impaqt-zorg.nl. 
Ik kijk terug op een heerlijke samenwerking en mooi creatief proces. Jussi beschikt over de vaardigheid enorm goed aan te sluiten bij de voorliggende wensen en geeft duidelijk haar mening en feedback. Last but not least, het hele traject verliep perfect volgens planning en afspraak.
Dank je wel topper!

Pieter van Heugten

Impaqt Zorg, Oprichter

- Webdesign - 

Jussi heeft mijn website van een nieuwe look voorzien en helemaal opnieuw gebouwd waar ik heel erg blij mee ben! De website is voorzien van verschillende nieuwe functies die direct hun vruchten afwerpen. Jussi werkt erg professioneel, reageert snel en verwerkt je feedback vrijwel direct wat erg prettig is. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn nieuwe website, dus ook zeker complimenten voor Jussi! Dankjewel voor de prettige samenwerking!

Willemien van Egmond

Retreat Yourself, Eigenaresse

- Grafische vormgeving en Webdesign - 

Jussi heeft met veel geduld en aandacht voor al onze wensen het logo en de website van ons bedrijf vormgegeven. We zijn heel blij met het eindresultaat! We trekken sinds we deze website hebben binnen 1 jaar al 50% meer gasten aan dan het jaar daarvoor en zijn daar enorm blij mee! IEn omdat een website nooit af is blijft Jussi meedenken als we ergens tegenaan lopen en zoeken we in overleg naar een oplossing. Met haar doorzettingsvermogen en creativiteit zorgt Jussi er altijd voor dat die oplossing er komt en dat is een grote zorg minder in het drukke leven van ons als ondernemers!

Jannie Nap

Blijplaats, Mede oprichter

Samenwerken met Jussi is een feestje. Ze heeft mijn wensen super snel en zorgvuldig weten te vertalen in een mooie & functionele webshop! Ze is creatief, energiek en enthousiast. Ze heeft kennis van zaken, denkt met je mee, reageert snel en is ook gewoon prettig en gezellig om mee te werken. Ondanks dat online soms complex kan zijn, weet Jussi het simpel en toegankelijk voor je te maken. Geen vraag is te gek, ze overweegt de mogelijkheden, koppelt terug en gaat aan de slag. Zo fijn. Super bedankt voor al je hulp Jussi!

Nelien van der Ben

Het Marketingloket

- Brand identity - 

Heel blij met de gloedjenieuwe brand identity van mijn online onderneming Down my tribe. Het is fijn om met iemand als Jussi samen te werken die aan één woord genoeg heeft, snel en conform planning werkt en met verrassende ontwerpen komt.

Jussi heeft prachtig werk geleverd, ik raad haar dan ook van harte aan!
Karlijn Migo

Down my Tribe, oprichter

- Marketing communicatie - 

Jussi is bij Weiss Technik gekomen om ons te helpen met het opstellen van een marketing & communicatie plan en heeft vervolgens dit plan mede geïmplementeerd. We zijn nu goed op weg en het is nu aan ons het plan verder te voeren. Jussi heeft haar werkzaamheden top uitgevoerd en ten alle tijden met een vrolijke noot. We hebben het als een voordeel ervaren dat Jussi geen ervaring had in B2B business, omdat ze door de vele vragen ook ons continu prikkelde om zaken ook op een andere manier te bekijken. We willen Jussi bedanken voor haar ideeën, creativiteit en spontaniteit van de afgelopen maanden. 

Kees Winkel

Directeur Weiss Technik Nederland

- Webdesign - 

Jussi heeft mij geholpen mijn nieuwe website te maken. Ze denktmee en heeft aan een half woord genoeg. Ook als ik het lastigvond om uit te leggen wat ik precies wilde, wist zij het te vertalenin datgene wat ik voor ogen had! Ik ben heel erg blij met heteindresultaat en dit zou zonder haar nooit gelukt zijn!

Annelies Vette

E-merge coaching, Eigenaresse

- Grafische vormgeving - 

Jussi heeft mij snel, to the point en professioneel geholpen bij het maken van een Onepager (soort bedrijfs cv) voor Recharge House. Ze voelde goed aan wat ik wenste, is goed bereikbaar en creatief. Dank je wel nogmaals voor je hele fijne hulp! Als ik m'n website onder de loep ga nemen, neem ik zeker weer contact met je op 

Janneke Bolle

Recharge House, Eigenaresse

- Content - 

Jussi schrijft teksten voor Carriere.nu. Haar werk is altijd goed verzorgd, op tijd, en bijzonder to the point. Ze denkt graag mee over andere dingen (en dat op afstand!), heeft gevoel voor wat leeft, en is daarnaast bijzonder prettig in de omgang. Aanrader, dus!

Franke van Hoeven

Vakmedianet, Hoofdredacteur

- Grafische vormgeving en webdesign - 

Jussi heeft voor mij in razendsnel tempo mijn website www.blissfinderz.com in elkaar gedraaid. In een paar woorden begreep ze precies wat ik bedoelde en wist ze mijn werk prachtig vorm te geven. Ook mijn logo heeft ze ontworpen, waar ik heel erg blij mee ben. 
De communicatie verliep vlekkeloos en ik kan haar aan iedereen aanraden.

Marjolein van Ommeren

Blissfinderz, Eigenaresse

Wil je met me werken? 

Ik ben super blij met al deze lieve woorden van de samenwerkingen die ik heb gehad. Een fijne werkrelatie is voor mij heel belangrijk. 
Ik vaar daarin altijd op mijn gevoel om te bepalen of een opdracht matched met beider wensen. Voel jij een dikke yes om samen te werken? Schroom niet!