+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

webdesign

jij wil

een website laten maken

Die naadloos aansluit bij jouw bedrijf, die in 1 blik weergeeft wie je bent en waar je voor staat. Maar ook een website die winstgevend is en aansluit bij je doelgroep. 

Een website is jouw

digitale visitekaartje

Ik spreek jouw taal, zodat jij je kan concentreren op jouw bedrijf. Doe jij waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben, websites maken voor vrouwelijke ondernemers.

Jij bent

Een zelfstandige professional. Een kei in je vak. Je werkt hard en graag, hebt passie voor je beroep en bent een bevlogen ondernemer. Je handelt (veelal) vanuit intuïtie, meer dan vanuit ratio. Een goede vibe vind jij belangrijk!  

Jij zoekt

Iemand die snapt wat jij zoekt. Die aan een half woord genoeg heeft en met je mee denkt als jij niet weet wat er allemaal nodig is. Iemand die weet hoe jouw product vindbaar is en verkoopt. Iemand die je werk uit handen neemt in plaats van bezorgt. 

Ik bied

Als vrouwelijke webdesigner spreek ik jouw taal. Naast webdesigner ben ik ook vormgever, dus ik kijk altijd naar het grote geheel. Vormgeving, webdesign, functionaliteit en optimalisatie. 

Ik bouw en maak websites met WordPress. Het meest veelzijdige CMS systeem dat er is, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Bijna al mijn websites worden gemaakt met het Divi thema en de Divi builder, omdat dit fijn werkt, gemakkelijk is in gebruik en jij daar zelf ook mee verder kan. 

Zo werk ik

Ik werk voornamelijk en het liefst met vrouwelijk ondernemers die online werken, een alternatief beroep hebben of eigen praktijk. Denk aan coaches, yoga docenten, retreat organisaties, psychologen, online therapeuten, etc.  

Van mij hoor je geen vage ICT termen of moeilijke woorden. Ik spreek heldere taal en heb de technische kennis (ik zal echt mijn best doen het zo begrijpelijk mogelijk te maken voor je, beloofd). 

Ik denk mee, ben assertief en reageer op tijd. Bij mij hoef je nooit lang te wachten op een antwoord. Ook kijk ik vooruit en geef ik (ongevraagd) advies over je onderneming, de juiste tone-of-voice etc. 

Zo ziet onze
samenwerking er uit

Kennismaking - week 1

Je bent er over uit. Je wil door mij een WordPress website laten maken. We plannen een kennismaking in om te kijken wat je wil, wat je doel is met de website en welke stijl je voor ogen hebt.  Aan de hand hiervan kunnen we samen bepalen welke pagina’s er moeten komen. 

 • Je ontvangt van mij een offerte met voorstel voor de opdracht en inhoud. 
 • Heb je al een domein en hosting met WordPress? Perfect, dan ontvang ik een eigen inlog van je, zodat ik toegang heb tot de backend / achterkant van je website. 
 • Heb je nog geen domein of hosting? Dan kijken we samen naar de beste partij voor jou. Ik werk samen met een hosting partij die mij en mijn klanten helpt. Waar nodig sluit ik hosting voor je af en zorg ik dat WordPress geïnstalleerd wordt. 
Aan de slag - week 1

Ben je akkoord met de offerte? Super, ik kijk uit naar onze samenwerking. Ik factureer 50% vooraf. Zodra de aanbetaling gedaan is, stuur jij me alle stukken die ik nodig heb. Je logo, kleurenpallet, branding en/of huisstijl, beeldmateriaal én alle teksten. Je mag me ook inspiratie doorsturen, websites die je mooi vindt of stijlen die je aanspreken.

Pas als alles compleet is, kan ik gaan bouwen.

Eerste opzet - week 2-3

Ik ga aan de slag met de eerste opzet van jouw website. Ik maak alle pagina’s en zet de algehele vormgeving klaar. Denk aan het menu, kleuren, lettertypes, knoppen en andere stijl elementen. Ook bouw ik een eerste pagina. Deze stuur ik aan je op ter feedback/ goedkeuring. 

Correctieronde 1 - week 3-4

Je feedback op de eerste ronde nemen we samen door. Dit kan telefonisch of per mail. Ik ga aan de slag met de aanpassingen en ga verder in die stijl met de rest van de website. Ik doe een laatste test, ik test alle contactformulieren, check of alle linkjes werken en maak de mobiele versie zodat je website helemaal geoptimaliseerd is voor alle apparaten. 

Correctieronde 2 - week 4-6

Ik stuur je nu de volledige website. Je mag nog een keer alle aanpassingen doorgeven die je graag gedaan wil hebben.
Dit is de laatste correctieronde voordat je website live kan! 

Wanneer je website is gebouwd op een subdomein of staging site dan zal ik deze verplaatsen naar het hoofddomein.
Gefeliciteerd je nieuwe website is live! 

Dit ben ik

Oke, je weet nu wat ik kan. Maar… is het niet net zo belangrijk (uh…of belangrijker) dat je daarnaast een beetje weet met wíe je eigenlijk te maken krijgt?

 • Ik neem alleen de opdrachten aan waar ik echt blij van word.
 • Ik loop warm voor creatieve opdrachten, waarin ik het vertrouwen krijg te mogen bedenken, ontwikkelen en creëren.
 • Ik werk daarom vaak met vrouwelijke professionals die een bedrijf runnen op spiritueel gebied. Vaak coaches, yogadocenten, mindfulnesstrainers etc. 
 • Ik ben enthousiast en gedreven, op mij kan je bouwen en ik communiceer helder (geen vage IT termen bij mij). 
 • Ik antwoord altijd snel op mailtjes.
 • Daarnaast ben ik ook heel prettig in de omgang, sociaal, spontaan én grappig 😉 

 

 • betrouwbaar en klantgericht – 90%
 • enthousiast en loyaal – 85%
 • reageert snel en spreekt in duidelijke taal – 77%
 • creatief en conceptueel sterk – 85%

Aanbevelingen

Benieuwd wat anderen over mij zeggen?
Hieronder een aantal reviews van klanten en opdrachtgevers.

- Branding en Webdesign - 

Ik heb Jussi gecontacteerd om een logo+huisstijl en website ontwerp te laten maken voor mijn praktijk in complementaire therapie www.biomagneticreset.nl. Jussi is een harde en snelle werker. Ze heeft in een paar weken tijd een prachtige website en huisstijl kunnen ontwerpen. Wat ik fijn vind is dat Jussi een oog heeft voor het kiezen van een geschikte huisstijl, die past bij jouw ideeën. Jussi koppelt regelmatig terug voor feedback zodat de website echt naar jouw wensen wordt gemaakt. Als je in een korte tijd een prachtige website en logo klaar wilt hebben, ben je bij Jussi op het goede adres.

Angie Root

Biomagnetic Reset - Biomagnetisme praktijk

- Webdesign - 

Via een kennis kreeg ik de naam van Jussi door. Ik was op zoek was naar een websitebouw(st)er omdat ik als hulpverlener een onderneming ging starten. Ik had geen enkele ervaring hoe dit aan te pakken, maar wel beseffende dat een online visitekaartje van groot belang is. De open en ontspannen kennismaking die we hadden per telefoon voelde goed. Ik kreeg direct het gevoel bij Jussi dat ze begreep welke kant ik uit wilde. Daarmee was voor mij de beslissing snel genomen om vervolgstappen te maken. Dit met een prachtig resultaat. Een website www.bijverlies.nl waarvan ik het gevoel krijg dat het bij mij en mijn praktijk past. Dagelijks krijg ik complimenten hoe het er uit ziet. Ook de advertentie die maandelijks in een lokaal blad verschijnt heeft Jussi ontworpen en past helemaal in de stijl. Bij vragen is Jussi snel en makkelijk bereikbaar. Zij ontzorgt mij als het over dit stuk gaat en daarmee kan ik mezelf richten op mijn expertise en steeds meer groeien in het vak van ondernemer zijn! Dankjewel Jussi. Warme groet, Emilie

Emilie van Otten

Bij Verlies - Rouw-en verlies therapie

- Webdesign - 

Mijn opdracht voor Jussi was om mijn 20 jaar oude website www.saskiaschouten.nl te vernieuwen zonder hem aan te passen. Modern en toegankelijk te maken met behoud van kleur en stijl. Kortom een geheel vernieuwde uitstraling te creëren met dezelfde inhoud. Dit is haar fantastisch gelukt, ze begreep meteen dat voor mijn vakmanschap eenvoud en esthetiek de kernwoorden zijn. Zij heeft dit prachtig vertaald in kleur en vlakverdeling.

Saskia Schouten

Vioolbouwer

- Webdesign en logo ontwerp- 

Heerlijk om met Jussi samen te werken. Ze heeft snel in de gaten wat je belangrijk vindt en denkt graag met je mee. Ze is professioneel, schakelt makkelijk en heeft binnen no time allerlei oplossingen bedacht. Ook wanneer je zelf geen verstand hebt van de techniek weet ze je er op een simpele wijze toch in mee te nemen. Jussi bedankt voor al je hulp (en geduld!) tot nu toe. Ik raad iedereen aan om met je te gaan werken en je weet; ik kom zeker bij je terug voor updates en leuke nieuwe projecten van www.buesinessproof.nl. 

Anke

Business Proof , Oprichter

- Webdesign en logo ontwerp- 

Enorm tevreden over Jussi Megens en het resultaat dat ze leverde rondom mijn website www.impaqt-zorg.nl. 
Ik kijk terug op een heerlijke samenwerking en mooi creatief proces. Jussi beschikt over de vaardigheid enorm goed aan te sluiten bij de voorliggende wensen en geeft duidelijk haar mening en feedback. Last but not least, het hele traject verliep perfect volgens planning en afspraak.
Dank je wel topper!

Pieter van Heugten

Impaqt Zorg, Oprichter

- Webdesign - 

Jussi heeft mijn website www.retreatyourself.nu meerdere keren van een nieuwe look voorzien en helemaal opnieuw gebouwd waar ik heel erg blij mee ben! De website is voorzien van verschillende nieuwe functies die direct hun vruchten afwerpen. Jussi werkt erg professioneel, reageert snel en verwerkt je feedback vrijwel direct wat erg prettig is. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn nieuwe website, dus ook zeker complimenten voor Jussi! Dankjewel voor de prettige samenwerking!

Willemien van Egmond

Retreat Yourself, Eigenaresse

- Grafische vormgeving en Webdesign - 

Jussi heeft met veel geduld en aandacht voor al onze wensen het logo en de website van ons bedrijf vormgegeven. We zijn heel blij met het eindresultaat! We trekken sinds we deze website hebben binnen 1 jaar al 50% meer gasten aan dan het jaar daarvoor en zijn daar enorm blij mee! IEn omdat een website nooit af is blijft Jussi meedenken als we ergens tegenaan lopen en zoeken we in overleg naar een oplossing. Met haar doorzettingsvermogen en creativiteit zorgt Jussi er altijd voor dat die oplossing er komt en dat is een grote zorg minder in het drukke leven van ons als ondernemers!

Jannie Nap

Blijplaats, Mede oprichter

- Content - 

Jussi schrijft teksten voor Carriere.nu. Haar werk is altijd goed verzorgd, op tijd, en bijzonder to the point. Ze denkt graag mee over andere dingen (en dat op afstand!), heeft gevoel voor wat leeft, en is daarnaast bijzonder prettig in de omgang. Aanrader, dus!

Franke van Hoeven

Vakmedianet, Hoofdredacteur

- Grafische vormgeving - 

Jussi heeft mij snel, to the point en professioneel geholpen bij het maken van een Onepager (soort bedrijfs cv) voor Recharge House. Ze voelde goed aan wat ik wenste, is goed bereikbaar en creatief. Dank je wel nogmaals voor je hele fijne hulp! Als ik m'n website onder de loep ga nemen, neem ik zeker weer contact met je op 

Janneke Bolle

Recharge House, Eigenaresse

-Branding en Webdesign - 

Bij het zoeken naar iemand die mij kon helpen bij het ontwerpen van een logo en website voor www.praktijkkomorebi.nl viel Jussi op door haar open en laagdrempelige contact. Ik voelde me direct bij haar op haar gemak en ze voelde goed aan waar mijn wensen lagen. In de ontwerpfase hadden we intensief contact, had ze veel geduld als ik weer een aanpassing had en kwam uiteindelijk een perfect logo en webdesign tot stand. Jussi is eerlijk en betrouwbaar en ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Renée Swagerman - Feijen

Buiten Psychologie, www.praktijkkomorebi.nl

-Webdesign - 

Vanwege de overstap naar een eigen praktijkruimte, ging ik voor mijn praktijk in lichaamsgerichte psychotherapie op zoek naar iemand die me kon helpen met het bouwen van een mooie en passende website. Tijdens mijn oriëntatieproces kwam ik Jussi’s naam tegen op de website van een bekende. Ik vond dit een prettige en aansprekende site, dus mijn interesse was gewekt. Contact bleek gauw gelegd en Jussi’s manier van meedenken en haar plan van aanpak voelde passend en sprak me aan.

De volgende stap -het maken van een moodboard- bleek voor mij lastiger dan gedacht: er was veel wat ik mooi vond, maar niks sprong er echt uit. De voorkeuren die ik dacht te hebben, bleken daardoor na uitwerking door Jussi toch minder bij me te passen dan ik vooraf had gedacht. Het goede aan dit proces echter was, dat ik daardoor plots wist wat ik wél wilde. Jussi pikte dit snel op en had binnen no time de looks en feel te pakken die ik bedoelde!

Al met al heb ik Jussi ervaren als een makkelijk benaderbare, creatieve en betrouwbare professional. Dank voor je creatie!”

Amber Vrancken

Lichaamsgericht psychotherapeut, www.ambervrancken.nl

- Branding en webdesign - 
Voor mijn nieuw te starten praktijk was ik op zoek naar iemand die zou snappen wat voor sfeer ik wilde neerzetten met mijn website www.lifeoptimal.nl. Dat bleek moeilijker dan gedacht, maar toen ik uiteindelijk bij Jussi terecht kwam was al snel duidelijk dat ze me snapte, meedacht en eindeloos geduld had voor mijn kritische blik. Hele fijne samenwerking met een prachtig eindresultaat tot gevolg. Ik krijg alleen maar positieve reacties op de website en trek de juiste mensen aan. Dankjewel!
Dominique Meijssen

Life Optimal - therapie & coaching

- Blog content - 
Jussi werkt nauwkeurig, professioneel en haar tone of voice is precies goed voor www.dekleinekeuken.com. Wat ze belooft, maakt ze waar en denkt mee tot in de puntjes.
Kirsten Wegener- Toeset

De Kleine Keuken

- Webdesign -
In een paar weken stond er een website voor www.kinderslaapexpert.nl  met een prachtig design: fraaie kleuren, strakke opzet, precies in de vorm die ik voor ogen had.
Ik kan iedereen die graag snel en efficient en met een goede prijs-kwaliteit verhouding een mooie website wil hebben Jussi aanraden!
Sigrid Pillen

Kinderslaapexpert.nl

- Webshop- 

Samenwerken met Jussi is een feestje. Ze heeft mijn wensen super snel en zorgvuldig weten te vertalen in een mooie & functionele webshop voor www.www.hetmarketingloket.nl! Ze is creatief, energiek en enthousiast. Ze heeft kennis van zaken, denkt met je mee, reageert snel en is ook gewoon prettig en gezellig om mee te werken. Ondanks dat online soms complex kan zijn, weet Jussi het simpel en toegankelijk voor je te maken. Geen vraag is te gek, ze overweegt de mogelijkheden, koppelt terug en gaat aan de slag. Zo fijn. Super bedankt voor al je hulp Jussi!

Nelien van der Ben

Het Marketingloket

- Brand identity - 

Heel blij met de gloedjenieuwe brand identity van mijn online onderneming Down my tribe. Het is fijn om met iemand als Jussi samen te werken die aan één woord genoeg heeft, snel en conform planning werkt en met verrassende ontwerpen komt.

Jussi heeft prachtig werk geleverd, ik raad haar dan ook van harte aan!
Karlijn Migo

Down my Tribe, oprichter

- Marketing communicatie - 

Jussi is bij Weiss Technik gekomen om ons te helpen met het opstellen van een marketing & communicatie plan en heeft vervolgens dit plan mede geïmplementeerd. We zijn nu goed op weg en het is nu aan ons het plan verder te voeren. Jussi heeft haar werkzaamheden top uitgevoerd en ten alle tijden met een vrolijke noot. We hebben het als een voordeel ervaren dat Jussi geen ervaring had in B2B business, omdat ze door de vele vragen ook ons continu prikkelde om zaken ook op een andere manier te bekijken. We willen Jussi bedanken voor haar ideeën, creativiteit en spontaniteit van de afgelopen maanden. 

Kees Winkel

Directeur Weiss Technik Nederland

- Webdesign -

Jussi heeft mij geholpen mijn nieuwe website www.e-mergecoaching.com te maken. Ze denkt mee en heeft aan een half woord genoeg. Ook als ik het lastig vond om uit te leggen wat ik precies wilde, wist zij het te vertalen in datgene wat ik voor ogen had! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en dit zou zonder haar nooit gelukt zijn!

Annelies Vette

E-merge coaching, Eigenaresse

- Grafische vormgeving en webdesign - 

Jussi heeft voor mij in razendsnel tempo mijn website www.blissfinderz.com in elkaar gedraaid. In een paar woorden begreep ze precies wat ik bedoelde en wist ze mijn werk prachtig vorm te geven. Ook mijn logo heeft ze ontworpen, waar ik heel erg blij mee ben. 
De communicatie verliep vlekkeloos en ik kan haar aan iedereen aanraden.

Marjolein van Ommeren

Blissfinderz, Eigenaresse

Zullen we samen mooie dingen maken? 
zeg Hallo!

Heb je ideëen, vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen.