+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Nice, to meet you!
Ik ben Jussi

Hoi, ik ben Jussi Megens, Nederlandse en geboren in 1986.  Sinds 10 jaar als zelfstandige werkzaam in de media o.a. als vrouwelijke webdesigner. In 2014 verhuisde ik, na een bewogen tijd, met mijn man naar Ibiza. Sindsdien werk ik locatieon afhankelijk en op allerlei plekken in Europa. In 2018 was dat reizend in een camper door Europa, inmiddels wonen we vlakbij Malaga.

Als vrouwelijke webdesigner met een brede achtergrond in zowel grafische vormgeving als tekst, en met uitgebreide kennis van social media en SEO voor je websites en producten, ben ik all-round en een specialist op het gebied van (Online) media. Maar websites bouwen en vormgeven, dat doe ik het allerliefste. 

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag snel schakelt. Sinds enige tijd maak ik voornamelijk ontwerpen voor vrouwelijke ondernemers, met een creatief en/of alternatief beroep, vaak praktijkhouders. Ik ga aan op coaches, yoga docenten, inspirators, online ondernemers en thema’s als gezondheid, bewustzijn en meer. Ben jij een mannelijke coach of heb je een alternatief beroep? Neem dan ook gerust contact met mij op ;).

Ik ben een geboren creator, ik heb oog voor detail en kan het niet laten om mee te denken! Ik zal dan ook nooit een tekst plaatsen die niet goed genoeg is, of akkoord gaan met het eerste de beste. Mijn kracht zit hem in het totaalplaatje. Zodat de combinatie van vormgeving, social media, webdesign, fotografie en communicatie klopt!

Kortgezegd; ik ben een enorme media addict. Ben ik niet aan het werk voor mijn klanten, dan wel vind je mij met mijn hoofd op instagram, gewoon zoals ik echt ben.

Ben je opzoek naar iemand die jouw taal spreekt, weet vorm te geven wat je zelf soms niet in woorden kan vangen, iemand die snapt wat jij wilt en bedoelt? Een vrouwelijke touch in die technische online wereld? Dan ben ik je vrouw. 🙂

Meer weten over mijn werk? Bekijk mijn  CV of LinkedIn profiel.

Op mij kan je bouwen. Ik denk mee, ben pro-actief en prettig om mee te werken. Vraag maar aan mijn voorgaande opdrachtgevers!

Laten we samenwerken 
zeg Hallo!

Vul onderstaand contact formulier in en ik neem spoedig contact met je op.