+34 633 750 471 jussi@jussimegens.nl

Hallo,

leuk je te ontmoeten!

Ik ben Jussi Megens, een Nederlandse vrouwelijke webdesigner geboren in 1986. Met meer dan 12 jaar ervaring als zelfstandige in de media, focus ik me voornamelijk op het bouwen en vormgeven van websites voor vrouwelijke ondernemers.

In 2014 verhuisde ik naar Ibiza en werk sindsdien locatie-onafhankelijk, verspreid over verschillende plekken in Europa. Inmiddels wonen wij alweer een aantal jaar in de buurt van Malaga. Als vrouwelijke webdesigner met expertise in grafische vormgeving, teksten, social media en SEO, ben ik een all-round specialist op het gebied van (Online) Marketing.

Mijn passie ligt in het creëren van unieke ontwerpen voor vrouwelijke ondernemers, vooral die met een creatief of alternatief beroep, zoals coaches, yoga docenten, online ondernemers, en mensen in de gezondheids- en bewustzijnsbranche.

Als geboren creator heb ik oog voor detail en denk ik graag mee. Mijn kracht ligt in het totaalplaatje, waar vormgeving, social media, webdesign, fotografie en communicatie samenkomen voor een perfect resultaat.

Kortom, ik ben een enthousiaste media addict. Buiten mijn werk voor klanten kun je me vinden op Instagram, gewoon zoals ik echt ben.

Op zoek naar iemand die jouw taal spreekt, jouw visie kan vertalen naar een prachtig design, en begrijpt wat jij wilt in de technische online wereld? Dan ben ik jouw vrouw!

Wil je meer weten over mijn werk?

Bekijk mijn  CV of LinkedIn profiel.

Op mij kan je rekenen. Ik denk mee, ben pro-actief en prettig om mee te werken. Vraag maar aan mijn voorgaande opdrachtgevers!

Laten we samenwerken 
zeg Hallo!

Vul onderstaand contact formulier in en ik neem spoedig contact met je op.